Auto Hobby Club

De auto hobbyclub, afgekort AHC, is een van de faciliteiten waar leden van MSV gebruik van kunnen maken. De AHC is gevestigd in gebouw RIMA 1 op Marinebasis Parera.

De AHC is er voor iedereen die zelf bij ons in de garage wil komen sleutelen. Wij hebben een open deur mentaliteit. Het maakt niet uit of je voor het eerst, eenmalig of al geruime tijd bij ons over de vloer komt. De AHC is voor iedereen toegankelijk.

Zowel ervaren sleutelaars als beginners zijn welkom. Onze enthousiaste en ervaren monteurs staan altijd voor je klaar. Zo kun je bij de AHC terecht wanneer je bijvoorbeeld zelf het onderhoud (olie verversen) of een reparatie wilt uitvoeren. Hiervoor zijn o.a. diverse hefbruggen beschikbaar. Daarnaast kun je ook laswerkzaamheden aan je auto doen, banden laten omleggen en balanceren. Alle sleutelhandelingen aan je auto zijn geheel op eigen risico.

Wanneer
Maandag en dinsdag op afspraak tussen 15:00 - 19.00 uur.
Zaterdag op afspraak tussen 08:00 - 13:00

Bijdrage
Defensieleden NAF 100,- per jaar + lidmaatschap MSV NAF 25,- per jaar.
Deelnemers mogen hebben dan onbeperkt toegang tot de werkplaats. Uiteraard wel in overleg met de commissaris en de monteurs (Jan en Hans).

Lidmaatschap MSV
Om deel te kunnen nemen aan de AHC moet je lid zijn van de Marine Sport Vereniging. Schrijf je hier in. Het lidmaatschap kost NAF 25,- per jaar. Voor vragen kun je terecht bij de commissaris Roger Wacker, ahc@msv-curacao.com +599 9 463 7326 (bureau) of +599 9 510 3898 (Roger).

Aankoopkeuring 
Je kunt bij de Auto Hobbyclub (AHC) ook een afspraak maken voor een aankoopkeuring van je auto door één van onze monteurs. Hiervoor dien je lid te zijn van MSV én de AHC. Er zijn dan verder geen kosten verbonden aan de aankoopkeuring.

Het telefoonnummer van de autohobbyclub is: 
• +599 9 463 7326 (bureau) of +599 9 510 3898 (Roger)

"Bij de AHC ben je van harte welkom!"