Auto Hobby Club

De auto hobbyclub, afgekort AHC, is een van de faciliteiten waar u gebruik van kunt maken als lid van de MSV, en is gevestigd in gebouw RIMA 1.

De AHC is een hobby vereniging die er naar streeft om zo toegankelijk mogelijk te zijn voor een ieder die zelf bij ons in de garage wil komen sleutelen. Er heerst daardoor ook een echte open deur mentaliteit en maakt het niet uit als je voor het eerst, eenmalig of al geruime tijd bij ons over de vloer komt. De AHC is dus voor iedereen altijd even toegankelijk.

Het maakt bij ons niet uit of je een ervaren sleutelaar bent of dat je er voor het eerst mee aan de slag wilt gaan. Onze enthousiaste en ervaren monteurs staan altijd met raad en daad voor je klaar. Zo kun je bij de AHC terecht wanneer je bijvoorbeeld zelf het onderhoud (olie verversen) of een reparatie wilt uitvoeren. Hiervoor zijn er o.a. diverse hefbruggen beschikbaar. Daarnaast kun je ook laswerkzaamheden aan je auto doen, banden laten omleggen en balanceren. Alle sleutelhandelingen aan uw auto zijn geheel voor uw eigen risico.

Wanneer
Maandag en Dinsdag op afspraak tussen 15:00 - 19.00 uur.
Zaterdag op afspraak tussen 08:00 - 13:00

Lesgelden
Defensieleden NAFL 100,- per jaar.

Om hieraan deel te kunnen nemen moet je lid zijn van de Marine Sport Vereniging. Schrijf je hier in. Het lidmaatschap kost NAFL 25,- per jaar.  Voor vragen kun je terecht bij de commissaris Roger Wacker, ahc@msv-curacao.com en telefoonnummer 463-7326 of 685-3601 of 527-1857.

U kunt ook alleen een afspraak maken om een aankoopkeuring van uw toekomstige auto te laten uitvoeren door één van onze monteurs. Zonder lidmaatschap van de AHC, maar met lidmaatschap van de MSV. Kosten zijn in dat geval Nafl. 75,00 (incl. lidmaatschap MSV) en kunt u betalen bij OS&O (de Toko). 

Het telefoonnummer van de autohobbyclub is: 
• Chef garage 463-7331 / 463-7332

"Bij de AHC ben je van harte welkom!"