Auto Hobby Club

De auto hobbyclub, afgekort AHC, is een van de faciliteiten waar leden van MSV gebruik van kunnen maken. De AHC is gevestigd in gebouw RIMA 1 op Marinebasis Parera.

De AHC is er voor iedereen die zelf bij ons in de garage wil komen sleutelen. Wij hebben een open deur mentaliteit. Het maakt niet uit of je voor het eerst, eenmalig of al geruime tijd bij ons over de vloer komt. De AHC is voor iedereen toegankelijk.

Zowel ervaren sleutelaars als beginners zijn welkom. Onze enthousiaste en ervaren monteurs staan altijd voor je klaar. Zo kun je bij de AHC terecht wanneer je bijvoorbeeld zelf het onderhoud (olie verversen) of een reparatie wilt uitvoeren. Hiervoor zijn o.a. diverse hefbruggen beschikbaar. Daarnaast kun je ook laswerkzaamheden aan je auto doen, banden laten omleggen en balanceren. Alle sleutelhandelingen aan je auto zijn geheel op eigen risico.

Wanneer
Maandag en dinsdag tussen 15:00 - 19.00 uur.
Zaterdag op afspraak tussen 08:00 - 13:00

Bijdrage
Defensieleden NAF 100,- per jaar.

Om deel te kunnen nemen aan de AHC moet je lid zijn van de Marine Sport Vereniging. Schrijf je hier in. Het lidmaatschap kost NAF 25,- per jaar. Voor vragen kun je terecht bij de commissaris Roger Wacker, ahc@msv-curacao.com +599 9 463 7326 (bureau) of +599 9 510 3898 (Roger).

Aankoopkeuring zonder lidmaatschap
Je kunt ook alleen een afspraak maken voor een aankoopkeuring van uw toekomstige auto door één van onze monteurs. Dit kan zonder lidmaatschap van de AHC of MSV. De kosten bedragen dan NAF 50,00, te voldoen bij OS&O (de Toko op Marinebasis Parera) of cash bij de commissaris of de monteurs. Dit geldt voor zowel de aankoopkeuringen als het lidmaatschap.

Het telefoonnummer van de autohobbyclub is: 
• +599 9 463 7326 (bureau) of +599 9 510 3898 (Roger)

"Bij de AHC ben je van harte welkom!"