MSV is een vereniging die zich tot doel stelt de op Curaçao geplaatste defensiemedewerkers en hun gezinsleden in staat te stellen in teamverband of individueel deel te nemen aan diverse sporten. Alle defensiemedewerkers en hun gezinsleden geplaatst op Curaçao kunnen "binnen-lid" worden van de vereniging.

Ook kan men van buiten de defensieorganisatie lid worden, een zogenaamd "buiten-lid". Een "buiten-lid" dient echter wel door een "binnen-lid" geïntroduceerd te worden. Als "binnen-lid" bent u verantwoordelijk voor de leden die u introduceert. Buitenleden moeten in het bezit zijn van een toegangspas en begeleid worden door een binnen-lid.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen Nafl. 25,00 per persoon per jaar (loopt van september tot en met juni), voor zowel "binnen-lid" als "buiten-lid".

Het aantal sporten waaraan u deel wilt nemen is niet beperkt. U betaalt slechts eenmalig MSV lidmaatschap en kunt vervolgens aan alle sporten deelnemen. Wel kan het zijn dat u voor de verschillende onderdelen nog een extra bijdrage dient te betalen.

Klik hier om je in te schrijven voor MSV.

Op dit moment hebben wij diverse vacatures binnen MSV Curacao.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger of instructeur binnen onze vereniging actief te zijn, neem dan contact met ons op