Kosten

Lidmaatschap MSV

Eenmalig bedrag per persoon, per sportjaar

25 NAF

Lidmaatschap voor de sport

Per maand, afhankelijk van de soort sport en soort les.

Meer informatie staat op de pagina van de desbetreffende sport.

varieert per sport

Lidmaatschap AHC

Per jaar

100 NAF

Het is ook mogelijk voor mensen van buiten de defensieorganisatie om lid te worden, dit noemen wij de buitenleden. Hieronder vindt u meer informatie over de regels betreffende een buiten lid:

Het lidmaatschap is gedurende het gehele sportjaar (1 september tot en met 30 juni) geldig en vervalt automatisch na afloop van het sportjaar. Het wordt NIET automatisch verlengd. U kunt zich online inschrijven, of door het inschrijfformulier te downloaden en e-mailen.  Via de ledenadministratie komt de inschrijving dan bij de commissaris van de sport terecht, deze neemt dan contact met u op. 

U ontvangt een factuur voor een geheel sportjaar. U dient deze factuur geheel te betalen maar kunt zelf bepalen of u dit ineens of in termijnen doet. Voor aanvang van elke sportmaand dient u ten minste het verschuldigde bedrag voor de komende sportmaand betaald te hebben. Doet u dit niet kunt u of kan uw kind geweigerd worden.

Betaling van de factuur kan uitsluitend via de bank. Indien u cash wilt betalen kan dit door met de factuur naar een filiaal van de MCB te gaan en daar dmv een cash deposit de factuur te betalen. LET OP: Indien u een Nederlands bankrekeningnummer doorgeeft zullen bij terugbetaling de internationale transactiekosten afgetrokken worden van het terug te betalen bedrag. Indien u geen lokale bankrekening heeft en geen internationale transactiekosten wilt hebben bij betaling van de factuur kunt u deze cash bij een MCB filiaal aan het loket als storting betalen. Neem de factuur in dat geval mee en vermeld het factuurnummer bij de storting.

Bij inschrijving stemt u expliciet in met alle op het inschrijvingsformulier vermelde voorwaarden en verplicht u zich hiermee om de sporten waarvoor u zichzelf of uw kind heeft opgegeven te betalen.

Indien de sporter besluit te stoppen, geldt een opzegtermijn van ten minste één maand bij de commissaris van de betreffende sport. Wanneer u reeds betaald heeft voor de maanden dat u (met instemming van de commissaris) gestopt bent, zal het te veel betaalde bedrag terug worden gestort op uw lokale bankrekening. Stuur een email voor restitutie naar penningmeester@msv-curacao.com, met naam, adres, bank en bankrekening. Terugstorting op een niet lokale bankrekening of cash is NIET mogelijk. Uitschrijven gaat online via ons in- uitschrijfformulier bovenaan deze pagina.