Kosten

Lidmaatschap MSV

Eenmalig bedrag per persoon, per sportjaar.

25 NAF

Lidmaatschap voor de sport

Per maand, afhankelijk van de soort sport en soort les.

Klik hier voor een overzicht van de kosten per sport.

Meer informatie staat op de pagina van de desbetreffende sport.

varieert per sport

Lidmaatschap Auto Hobby Club

Per jaar

100 NAF

Het is ook mogelijk voor mensen van buiten de defensieorganisatie om lid te worden, dit noemen wij de buitenleden. Hieronder vindt u meer informatie over de regels betreffende een buiten lid:

Lidmaatschap 
Het lidmaatschap is geldig voor één sportjaar (1 september tot en met 30 juni) en vervalt automatisch na afloop van het sportjaar. Het lidmaatschap wordt NIET automatisch verlengd. U kunt zich hier online inschrijven.   

Betaling
U ontvangt een factuur voor een geheel sportjaar. U kunt deze factuur in één keer of twee termijnen betalen. Betaalt u in twee termijnen? Dan ontvangen wij graag de eerste betaling bij aanvang van het sportjaar en de tweede betaling uiterlijk 1 januari. Indien wij de betaling niet of niet tijdig ontvangen, kan u of uw kind geweigerd worden bij de betreffende sport(en).

Betaling van de factuur kan uitsluitend via bankoverschrijving.
LET OP: houd bij transacties van en naar een Nederlands bankrekeningnummer rekening met extra internationale transactiekosten. 

Heeft u geen lokale bankrekening en wilt u geen extra internationale transactiekosten? Dan kunt u met de factuur naar een filiaal van de MCB te gaan en daar d.m.v. een storting de factuur te contant voldoen. Vermeld het factuurnummer bij de storting.

Bij inschrijving stemt u expliciet in met alle op het inschrijvingsformulier vermelde voorwaarden en verplicht u zich om de sporten waarvoor u zichzelf en/of uw kind opgeeft te betalen.

Opzeggen
Aan het eind van het sportjaar (30 juni) wordt u automatisch uitgeschreven. Wilt u of uw kind eerder stoppen? Zeg dan uw lidmaatschap op via het uitschrijfformulier én geef het door aan de commissaris van de betreffende sport. Wij hanteren één maand opzegtermijn. Eventueel teveel betaalde maanden storten wij terug op uw lokale bankrekening, na bevestiging van de commissaris van de sport. 
Voor restitutie van teveel betaalde maanden kunt u een e-mail sturen naar penningmeester@msv-curacao.com. Vermeld in de mail uw naam, adres, bank en bankrekeningnummer. Terugstorting op een niet lokale bankrekening of cash is NIET mogelijk. Uitschrijven gaat online via ons in- uitschrijfformulier bovenaan deze pagina.